Jdi na obsah Jdi na menu
 


FKD dorost - Švábenice

 FKD – Švábenice  3 : 1  (3:0)

rozhodčí: Vinklárek

branky:  Polášek, Špilar, Handl

sestava: Klúč – Olejníček (46. Černý), Dvořák, Klvač, Vaškeba (85. Pospíšil) – Raška (85. Nohel), Němec, Handl (75. Vlček),  Suchán (46. Rozehnal) –  Polášek (67. Rozčínský), Špilar

Vstup do zápasu se nám povedl, soupeř byl zatlačen na svou půli a Poláškova střela ve 3. min. ještě minula tyč, aby v 8. min. po přihrávce Němce tentýž hráč obstřelil hostujícího brankaře a zajistil nám vedení. V 15. min. prošel Němec opět středem, přihrál Špilarovi a ten zvýšil na 2:0. Další branku vstřelil Handl po samostatné akci, když si Pokorný v brance Švábenic vybral slabší chvilku. Do konce poločasu ještě nastřelil Špilar břevno, Handl přestřelil odkrytou bránu a rozhodčí se rozhodl nepotrestat dva fauly v šestnáctce na pronikajícího Rašky.

Druhý poločas začal nedůrazným zakončením Poláška ve vyložené gólové příležitosti, ale podstatné bylo, že jsme přešli od kombinační hry k individuálnímu prosazování jednotlivců a náš výkon ztratil na kvalitě a produktivitě. Soupeře ze Švábenic zdobila bojovnost a touha zápas ještě zdramatizovat. Toto se jim povedlo v 70. min po zahrání trestného kopu, když se před naší brankou následně  prosadil Zavadil a snížil na 3:1. V dalším průběhu chyběla naší hře přesnost a střelecké štěstí při zakončení Rozehnala. Švábenicím k pokusu o další snížení chyběla síla a my jsme si cenné vítězství pohlídali.