Jdi na obsah Jdi na menu
 


RAPID Radslavice - FKD A 0:1 (0:1)

 branka : David Slezák

 

 

Brtníček D.- Slezák D., Kedzior, Fober, Lecián (86.Slezák M.), - Kroutilík (62. Farkaš), Pytela, Švanda, Žalud- Zbořil Z., Novotný (62. Sýkora)

 

 

 Počasí a skvělá divácká atmosféra předurčovala mimořádnost zápasu, ve kterém se utkalo první mužstvo se svým pronásledovatelem. V úvodních minutách patřilo hřiště domácímu týmu a právě ten poprvé provětral gólmana Brtníčka. Šestá minuta však patřila Drnovicím, když zapůsobila osvědčená zbraň, dlouhý aut Miry Leciána usměrnil do brány David Slezák.

V minutě devatenácté zachránil domácí brankař svůj tým, když vyrazil Foberovu tvrdou střelu z pětadvaceti metrů. Do půle se nic mimořádného nestalo a tak se do kabin odcházelo za stavu 0:1. Druhý poločas se vyvíjel  v duchu, že domácí tým usiloval o vyrovnání a tým Drnovic usiloval o tři body. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, a divákům se muselo utkání líbit. Domácí ale své šance neproměnili, a naopak  hosté se moc do šancí nedostali. Remíza by byla zřejmě spravedlivější, ale Drnovice si  přivezly veledůležité vítězství, které je přibližuje k postupu do okresního přeboru.  

                                                             

 

Náhledy fotografií ze složky RADSLAVICE - FKD A 0:1