Jdi na obsah Jdi na menu
 


Radslavice - FKD A 3:1

Radslavic e : FKD    3 : 1   (2:0)
Branku dal Lukeštík
Sestava : Hrušák – Vaškeba,Jelínek,Gottvald,Vondřich – Kučera,Němec (46´Janovský), Kroutilík, Petřek- Lukeštík, Kabele
    Do utkání jsme nastoupili v notně okleštěné sestavě, ale s cílem bodovat. Jenomže než jsme se stačili rozkoukat, tak jsme prohrávali. Domácí po pár vteřinách zahrávali dva rohové kopy a ten v pořadí druhý, skončil v naší síti. Na ukazateli neuběhla ani minuta, když rohový kop zleva prodloužil jeden z domácích hráčů na zadní míč a tam osamocený spoluhráč, trefil hlavou přesně. Domácí branka hodně povzbudila a v 7 minutě mohli pojistit vedení, ale zcela osamocený hráč domácích nevyzrál na skvělého Hrušáka.  My se však nechtěli vzdát a vyrovnání měl na noze v 10 minutě Kučera, který z první přestřelil branku z hranice malého vápna. Ve 12 minutě se postavil k míči domácí Pytela, když z hranice vápna kopal trestný kop, a tento umístil přesně k tyči a poslal domácí do dvoubrankového vedení. Poté se hra více či méně vyrovnala. Několik náznaků šancí bylo na obou stranách, ale nebezpečnější byli domácí. Skóre se mohlo měnit ve 42 minutě, když domácí Gryc šel sám na Hrušáka, ale náš brankář prokázal skvělý reflex a míč vyrazil.
     Hned v úvodu druhé části mohli domácí zvýšit vedení, když se na malém vápně ocitl hráč domácích, ale přestřelil. My jsme předvedli nádhernou akci v 51 minutě, ale s nepřesnou koncovkou. Hrál se hodně otevřený fotbal, v němž činily naším hráčům problémy důraz a nasazení domácích. Ovšem v 63 minutě naskočil na centr do vápna Vondřich a jeho hlavička skončila na břevně. Na našich hráčích byla vidět evidentní snaha po změně skóre a ta byla přetavena v brankovou radost v 72 minutě. Janovský vysunul míčem za obranu Lukeštíka a ten sám před domácím brankářem Kučerou nezaváhal. Naše úsilí se stupňovalo, hnali jsme se do útoku. Jenomže domácí využívali každé skulinky rychlým kontrům a nutno dodat, že nás skvělými zákroky držel nad vodou Roman Hrušák. Naděje na bod tak žila téměř do poslední minuty. V 89 minutě ovšem domácí Gryc, z hranice velkého, skvěle zamířil k tyči a dal pojistku na vítězství domácího celku.
     Co říci závěrem? Domácí byli bojovnější a důraznější. Na naší straně chyběl větší důraz a snaha prosadit se více ve velkém vápně. V konečném důsledku naše naděje na bod živil famózní Roman Hrušák v brance. Musíme doufat, že v dalším zápase vše napravme  a po delší době budeme bodovat za tři body.