Jdi na obsah Jdi na menu
 


FKD A - KŘIŽANOVICE 1:3

FKD : Křižanovice     1:2    (1:1)
Branku dal v 38 minutě Strnad
Sestava : Hrušák – Vondřich,Jelínek (74´Polášek),Gottvald,Ignačák – Janovský,Němec (34´Petřek),Kroutilík,Strnad (57´Pytela) – Lukeštík, Kabele

      První domácí porážku připravil našemu celku tým z Křižanovic. Nicméně pojďme pěkně po vývoji zápasu. Už v 5 minutě jsme zahrozili, když Strnad z jedné usměrnil míč na soupeřovu branku, ale hostující Klimčík míč vyrazil. O tři minuty později odpověděli hosté nebezpečnou střelou z vápna, kterou naopak vyrazil Hrušák na roh. Poté jsme viděli vyrovnané utkání v poli, ale více vzruchu bylo před brankou hostů. V 19 minutě našel Strnad ve vápně osamoceného Lukeštíka, který poslal oblouček nad padajícím Klimčíkem do brány, ale jeden z vracejících se hráčů hostů míč z brankové čáry odkopl. Hosté kontrovali ve 23 minutě , když zleva běžel sám na Hrušáka hostující hráč, ale náš brankář byl pozorný a míč vyrazil. Ve 35 minutě přišla tísíciprocentní šance. Trojice našich hráčů Lukeštík,Kabele a Strnad běžela sama na brankáře, ale Lukeštík místo nahrávky před prázdnou branku vystřelil mimo tři tyče. Ve 38 minutě poslal střídající Petřek prudký nákop před branku, kde se do míče opřel Strnad a my šli do vedení. Jenomže z poslední šance první půle hosté srovnali. Fürst se rozběh do vápna, vystřelil a míč tečoval do vlastní sítě Jelínek. 
    Hned ve 48 minutě se ocitl za obranou hostů zcela osamocen Vondřich, ale nezanechal klid v koncovce a z vápna přestřelil branku. V 55 minutě odpověděli hosté, když jejich osamocený hráč ze značky pokutového kopl poslal míč vysoko nad naší branku. V 57 minutě zahrávali hosté roh, který přetáhli až za zadní tyč, kam na míč vyskočil Chalupa a hlavou poslal míč do protilehlé šibenice. V 61 minutě poslal Lukeštík cent do vápna, jenomže ten se snášel do branky, kde ho pozorný Klimčík vytěsnil na roh. V 63 minutě přišel rychlý kontr hostů s koncovkou, která byla naštěstí nepřesná. V 66 minutě mohlo být srovnáno, když Kabele zatáhl míč do vápna a přihrávkou před branku našel osamoceného Vondřicha, který z malého vápna nepropálil Klimčíka. Poté naše hra upadla a hosté poměrně lehce kontrolovali výsledek. Nepomohlo ani vysunutí hry na tři útočníky. Do konce zápasu jsme nedokázali s jeho vývojem nic udělat a hosté si z naší půdy odvezli cenné vítězství.