Jdi na obsah Jdi na menu
 


FKD A - BRANKOVICE

FKD : Brankovice   0 : 0
Žluté karty : Němec, Lukeštík
Sestava : Hrušák – Vondřich,Gottvald, Kroutilík,Vaškeba – Petřek (58‘ Janovský), Němec,Ambroz,Kabele – Strnad (76’Weber ml.),Lukeštík
    Utkání dvou sousedů z tabulky skončilo bezbrankovou remízou, ačkoliv jsme ke třem bodům byli blíže než hostující celek. V první části se hrál poměrně otevřený fotbal, ale opravdu velkých brankových příležitostí jsme moc neviděli. My se v první části dostávali do tlaku především ze standardních situací. V 18 minutě jsme zahráli roh a míč se následně nadvakrát vrátil před hostujícího brankáře Škrobu, ale ze závaru jsme nic nevytěžili. Postupem času jsme získali mírnou územní převahu, ale většina slibně rozehraných akcí končila na nepřesné finální nahrávce. V 35 minutě jsme viděli pěknou akci a také největší šanci zápasu. Petr Kabele vyvezl míč na půlící čáru a našel přesnou nahrávku Lukeštíka, který z jedné sklepl na rozběhnutého Strnada, který se ocitl zcela sám před Škrobákem, a jeho střela skončila na nohou brankáře hostů. O 3 minuty později zahrozili hosté, kdy přetažený míč z rohu hlavičkoval jeden z jejich hráčů, zcela osamocen, mimo tři tyče. Ve 40 minutě jsme viděli krásnou střelu Ambroze zpoza velkého vápna, která se jen o centimetry nevešla do brány.
     V druhé části hry jsme měli míč převážně na našich nohou. Hosté se postupně soustředili na obranu, která jim však pracovala na výbornou. My hrozili centry, rohovými kopy, ale s tím si hostující obrana poradila. Opět nám k úspěchu chyběla finální nahrávka. S přibývajícím časem se náš tlak stupňoval a přišli i zajímavé šance. Obě z trestného kopu kousek od velkého vápna. K oběma se postavil David Lukeštík a pokaždé ztroskotal na brankáři hostů.Nejprve v 77 minutě vytáhl skvělý zákrok, kdy přízemní střelu vytlačil na roh. Následně v 80 minutě přišla druhá přízemní střela a hostující brankář měl tentokráte velkou dávku štěstí, když míč vytlačil konečky prstů na tyč. V samotném závěru jsme sice projevili velkou snahu po zisku tří bodů, ale ztroskotali jsme na nepřesnostech. O první import bodů z domácí půdy v této sezóně se postarala zkušená parta hráčů z Brankovic.