Jdi na obsah Jdi na menu
 


FKD - Vícemilice 8:0

FKD : Vícemilice      8 : 0    /2:0/
Branky : 4 Lukeštík, 3 Kabele, Němec
Sestava : Hrušák – Vondřich, Gottvald,Jelínek (55´Kroutilík),Vaškeba – Petřek (68’Handl),Ignačák,Němec,Janovský   - Lukeštík (83¨Strnad),Kabele 

     Vícemilícím jsme měli oplácet potupnou porážku 0:5 z podzimní části a nutno dodat, že odplata se podařila na výtečnou. Vše ovlivnila 3 minuta zápasu, kdy pro zranění musel odstoupit Pacanda a tím byla  ofenzivní síla soupeře notně otupena. Úvodní minuty se nesly spíše v polehávání a kouskování hry.  Jenomže ty další stály za to. V 8 minutě přišla pěkná kombinace po ose Ignačák,Lukeštík, Kabele a posledně jmenovaný sám před brankářem Kargrem nezaváhal. Neuběhl ani minuta a ve velkém vápně se po nahrávce Ignačáka ocitl osamocený Lukeštík a trefil horní růžek branky a bylo to 2:0. V 11 minutě trefil Lukeštík z velkého vápna břevno. Ve 13 minutě byl sám před brankářem Kabele, ale nedokázal ho prostřelit. Hosté v těchto fázích působili hodně zmateně a beznadějně. Jenomže náš tlak povolil a Vícemilice se začaly osmělovat. Postupně se dostaly do třech slibných šancí. V 30 minutě jejich osamocený hráč nevyzrál na Hrušáka. V 35 minutě sám na velkém Novotný sice dobře zamířil, ale přišel skvostný skok Hrušáka k tyči a ve 41 minutě postupoval z boku na Hrušáka, Lazor a opět si vylámal zuby na našem brankáři. O minutu později běžel sám na Kargera, Janovský, ale ten jeho kličku vystihl. 
      V úvodu druhé části jsme byli jasně lepší a definitivně zlomili odpor soupeře. V 56 minutě se sám ve vápně ocitl Němec, zasekl, zbavil se brankáře a zvýšil na 3:0. O minutu později běžel sám na Kargera Lukeštík a střelou podél těla zvýšil naše vedení. V 66 minutě trefil Němec hlavou břevno. V 64 minutě si krásně vyměnil míč Lukeštík s Kabelem a Petr zvyšoval do prázdné branky na 5:0. V 68 minutě přidal další svůj zásah lukeštík z penalty. Hosté působili zcela odevzdaně a tak nebylo divu, že jsme ještě dvakrát udeřili.  V 81 Lukeštík a v 83 minutě Kabele uzavřeli skóre zápasu, který se v druhé části hry změnil v naší exhibici.