Jdi na obsah Jdi na menu
 


DĚDICE - FKD A 1:1

TJ Dědice : FKD             1 : 1    (1:0)
Branku dal Kabele
Žluté karty: 62´Vondřich, 64´Jelínek
Sestava : Hrušák – Vondřich,Jelínek,Gottvald,Kučera(60´Handl) – Petřek (82´Strnad),Kroutilík (46´Vaškeba),Ignačák,Němec-Lukeštík,Kabele
     K poslednímu venkovnímu utkání jsme zajížděli do Dědic, kterým jsme v podzimní části nasázeli jedenáct branek. Venku se nán sice tolik nedaří, jak doma, ale na krásném dědickém pažitu jsme chtěli stoprocentně bodovat.     
      Úvod zápasu byl plný nepřesností od všech aktérů na hřišti a tak se nebylo na co dívat. My jsme se postupně přece jen osmělovali a soupeře jsme zatlačili na jeho polovinu. Brankáře Plhala jsme však nedokázali nijak více zaměstnat než střelami z dálky. Do první skutečně velké šance se dostali domácí. Ve 13 minutě běžel Lukášek sám na Hrušáka, ale zakončil tak, že minul branku. Ve 14 minutě sklepl Kabele na Lukeštíka a ten z jedné přestřelil. V 16 minutě se netradičně k trestnému kopu postavil Jelínek a jeho střela se přes zeď snášela k tyči, kde však neskutečným skokem zasáhl Plhal a míč vytěsnil na roh. Poté začala první ze série našich obrovských chyb. V 18 minutě se sám ocitl v brankovišti Marek Höfer, ale přestřelil. Ve 20 minutě běžel sám na Hrušáka Lukášek, ale Hrušák ho vychytal. Naše odpověď přišla ve 26 minutě, kdy Lukeštík posadil míč na hlavu Němce a ten z malého vápna minul branku. Ve 39 minutě poprvé v zápase udeřilo. Na trestný kop nejvýše vyskočil domácí Vrána a poslal Dědice do vedení. Jenomže mohlo být ještě hůře. Naše obrana otevřela vrata k Hrušákově brance a domácí nás mohli ztrestat hned několikrát. Ve 41 minutě dva hráči domácích na Hrušáka, ale Lukášek špatně nahrál před opuštěnou branku Markovi Höferovi. Ve 43 minutě opět zcela volný Lukášek před Hrušákem a náš brankář opět lapil. Ve 45 minutě sám na Hrušáka běžel Marek Höfer a náš brankář zaset lapil. Tři obrovské tutovky během čtyř minut a my mohli děkovat Romanovi v bráně, že půlka neskončila naším debaklem. 
     Jak jsme špatně končili první půli, tak jsme špatně začali i tu druhou. Ve 49 minutě zahráli domácí rohový kop a na malém vápně byl osamocený Lukášek a přestřelil naší branku. Poté vidíme spíše hodně bojovný fotbal než nějakou krásu. Domácí nás ohrožovali nakopávanými míči za obranu a nám to činilo obrovské potíže. Dědice naštěstí zle naložily s dvěma trestňáky z velkého vápna, které skončily ragbyově až za areálem jejich fotbalového stánku. V 60 minutě se dostal do obrovské šance domácí dorostenec Lukáš Novák, ale Hrušák byl připravený. Ihned jsme šli do protiútoku, kdy míč zatáhl zleva Kučera a našel před brankou osamoceného Kabeleho, který si položil brankáře a srovnal.  V 66 minutě šel pod sprchy za faul smolař zápasu Lukášek, který ještě při odchodu vrazil do sudího Reka. My jsme tímto získali mírnou převahu, ale domácí využívali každou příležitost k ohrožení naší branky. Dvakráte se zaskvěl Kučera, který nejprve krásně našel nabíhajícího Handla a ten jen o milimetry minul letící míč a následně Kučera nebezpečně vystřelil a Plhal s námahou míč vyrazil na roh. Dokonce jsme dali i druhou branku, která byla zřejmě regulérní, neboť náhradní pomezní nesignalizoval ofsajd, ale pod tlakem svých hráčů nakonec takto celou věc posoudil. V 83 minutě jsme mohli rozhodnout, když zcela sám před Plhalem byl Vondřich, ale domácí veterán ho vychytal. Poslední minuty odehrály Dědice skvěle. Drželi míč na naší polovině a my se na nic nezmohli.
      S posledním celkem tabulky jsme získali bod, ale nutno dpdat, že hlavně díky Hrušákovi, který lapil tři velké tutovky v závěru poločasu.