Jdi na obsah Jdi na menu
 


     M.Brtníček 8 - Slezák 5, Jelínek P. 5, Ignačák 5, Farkaš 5 -

 

 Kroutilík 5, Kábele 6, Pytela 6, Křap 5 - Jakeš 5, Novotný 5

Střídající: Bébar 7, Jelínek M. a O. nehodnoceni

branka : 65. Kábele

 

 

 

 

 

 

Zajížděli jsme na půdu osmého týmu tabulky s cílem prodloužit naši neporazitelnost . 

Hrálo se na hřišti, které se zdálo tvrdé, ale s tím se musíme vypořádat. Domácí spoléhají na bojovnou hru, což se nám potvrdilo.

 

 

 

 

 

 

Průběh zápasu :

Od prvních minut nás domácí zatlačili a byli lepším týmem, nemohli jsme chytnout rytmus. Do desáté minuty jsme si koledovali o gól, který pro nás dobře domácí nevstřelili. Pak se začala hra postupně vyrovnávat, ale tentokrát jsme se nedokázali dostávat do šancí tak lehce, jako v jiných zápasech.  Domácí ano. Výborným výkonem nás držel brankář Brtníček. 3 šance v prvním poločase sám lapil, jednu dobře vykryl a jednou měl dobře postavené tyče. My v první půli zahrozili jen dvakrát. Obě šance byli  po centru ze strany. Jednou Jakeš, podruhé Novotný netrefili bránu.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že musíme být dopředu aktivnější a minimálně se vyrovnat domácím v bojovnosti. Což se nám podařilo.

Prvních 10 minut druhé půle se odehrávalo jen uprostřed hřiště, bez ohrožení obou branek.  

V 55. minutě Vystřídal Bébar Kroutilíka. A hned v 60 minutě sám nebezpečně vystřelil, gólman s námahou vyrazil na roh. V 65. zahrával Bébar roh na první tyč, kde si dobře naběhl Kábele a hlavou prodloužil míč na zadní tyč, kde bez cizí pomoci zapadl až do sítě. V 72. Jelínek Michal <-> Kábele. V 84. se nám zranil Bébar , kterého nahradil sám  trenér O. Jelínek.

Domácí si vytvořili velký tlak, z kterého domácí nic nevytěžili, kromě nespočtu rohů.

 

 

 

 

 

 

Hodnocení : Tento zápas byl úplně jiný, než jsme v dosavadním ročníku odehráli. Domácí byli lepším týmem, a proto si 3 bodů ceníme ještě více. Tentokrát jsme neměli tak kompaktní obranu a doufám, že se to do příštího zapase s Ivanovicemi zlepší. Hodně nás podržel  brankář M. Brtníček. A i s příchodem Bébara jsme se zlepšili dopředu. Škoda, že se zranil, doufám, že se brzo uzdraví. Jinak jako po každém zápase se budu opakovat, ale musíme poděkovat našim fanouškům. Fandili , když se nedařilo a my jsme se jim odvděčili 3 body.