Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bohdalice – FKD

 

     1   -    1

 

(Pacejka – Kábele)

  Kolár 5 - Fober 4 - Jelínek 5 - Ignačák 6 - Slezák 4

Bébar 4 - Pytela 5 - Kábele 6 - Kroutilík 5 - Novotný 4 - Jakeš 5

 

 

 

 

K sobotnímu utkání jsme zajížděli na půdu z jednoho favoritů celé soutěže. Hrají na pěkném a útulném hřišti, i když kvalita trávníku (hlavně u střídaček tomu tentokrát  moc neodpovídala).

 

Na stadionku od začátku utkání panovala dobrá nálada. Naši příznivci, ale měli jasnou převahu a byli slyšet jen oni J Zápas nabízel mnoho zajímavých okamžiků a hlavně oboustrannou kvalitní hru, s větším počtem šancí a  držením míče na naší straně.

 

 

 

Průběh zápasu : První pětiminutovka patřila domácím, kde se dostali do dvou slibných šancí a jednu z nich právě v 5. minutě proměnil Pacejka, který dostal centr z levé strany, uvolnil se našemu obránci a placírkou to uklidit přesně k tyči. 1-0. Pak se obraz hry změnil a hned další pětiminutovka patřila nám. První šance gólem ještě neskončila, když ji lapil domácí brankář Drbal. Ale na krásný slalom Kábeleho, už byl krátký 1-1. ,, trefil to dobře a navíc jsem čekal přihrávku spíše pod sebe, pochválil hostujícího hráče ,, Váňa¨. Ve 20. minutě přišla standartka z půli hřiště, Jakeš pěkně trefil míč hlavou a skončil v síti. Jenže k udivení všech pan asistent ,,Horvy,, měl zvednutá praporek, tak branka nemohla být uznána.  Do konce poločasu bylo na každé straně po dvou šancích, ale skóre se neměnilo. Druhý poločas byl zajímavější a přinesl hodně vzruchu, leč bez gólového efektu.  Měli jsme minimálně 5 gólových šancí. Hlavně šance Kábeleho, po slalomu Jakeše volala po gólu. Ale i následná hlavička Jakeše po rohovém kopu, která skočila na tyči. Domácí brankář se jen ohlížel a nikdo by se nedivil, kdyby to skončilo v bráně. Do dalších šancí se dostali Ignačák, znovu dnes velice agilní Kábele a Kroutilík, ale měli jedno společné. Neskončili v síti. A na konci znovu mohlo platit pravidlo nedáš – dostaneš. Z ojedinělého protiútoku zahrozili domácí a po následném rohovém kopu Kummer těsně minul bránu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shrnutí: S bodem jsme spokojeni, tak napůl. Bod ze hřiště silného soupeře se počítá vždy. Ale dnes jsme ukázali, že máme silný tým a šance na to, abychom tu vyhráli rozhodně byli. Je to škoda. Zase musím vyzdvihnout naše diváky, kteří na tribunách podali velice silný výkon a byli tím správným motorem. Utkání se muselo líbit, hrálo se nahoru-dolů