Jdi na obsah Jdi na menu
 


Brtníček M. - Fober, Jelínek P., Kollár, Slezák D. - Jelínek M. ( 75. Lecián ), Ignačák, Pytela, Křap - Kábele, Jakeš ( 80. Novotný )

  

V Tišnově se za pěkného počasí odehrál souboj o první místo v tabulce. Před tímto utkáním měly oba celky na svém kontě 25 bodů.

Nastoupili jsme oslabeni o Kroutilíka a Farkaše, kteří vyrazili za fotbalem do Barcelony a bez dlouhodobě zraněného Bébara. Na předstopera tedy opět nastoupil Laďa Kollár, na pravou stranu zálohy M. Jelínek a na hrot nastoupil Jakeš limitovaný zraněním.

Do utkání vstoupili aktivněji hosté, postupně ale přenechali iniciativu domácímu celku.

Za zmínku stojí pouze kvůli ofsajdu neuznaný gól domácích ze 2. minuty, jinak se hrál fotbal od 16 po 16 -  bez  nějaké výraznější šance.

Do druhé půle vystřídali domácí dva hráče, což mělo za následek zvýšení jejich útočné aktivity . Jedinou šanci jsme jim nabídli v 63.min po chybě P. Jelínka v rozehrávce - Koloc, ale Brtníčka neprostřelil. Postupem času jsme hru vyrovnali a hrozili zejména ze standartek. Po jedné z nich zahráli v pokutovém území domácí rukou, a nařízenou penaltu v 67.min  Martin Fober s přehledem proměnil.

Poté se hra poněkud přiostřila a byla plná nepřesností.

V závěru utkání, kdy domácí vrhli všechny síly do útoku, jsme měli několik nadějných brejků, ale skóre se již neměnilo.