Jdi na obsah Jdi na menu
 


8.8. FKD B - JEŽKOVICE 4:0 ( 3:0 )

FKD B : Brtníček D. - Matula ( 60. Hynšt), Polišenský, Jelínek O., Bula - Bohm, Rogožan, Hrubša, Raška (70. Němec)- Jelínek M., Slezák M. ( R. Rogožan )

Branky : vlastní, Hrubša, Jelínek M., Rogožan R.

     

První mistrovské utkání FKD B ve 3.třídě OS se odehrálo na drnovickém stadionu v sobotu 8.8. Pěkné počasí, atraktivní soupeř a drnovická pouť přilákaly do ochozů stadionu slušnou návštěvu.

Jádro týmu zůstalo oproti loňské sezoně nezměněné, spíš by se dalo říct, že jsme trošku posílili. V základní sestavě se představili dva noví hráčí - Honza Bula a Filip Rogožan.

Soupeř nám vstup do zápasu usnadnil, a již v 5. minutě si dal hlavou ze šestnáctky vlastní gól. O deset minut později to bylo již dva nula, když z trestného kopu z 20 metrů neomylně zavěsil štefan Hrubša. V dalším průběhu první půle jsme si udržovali mírnou převahu, ze které pramenil gól M. Jelínka. Další šance zůstaly nevyužité. Soupeř se snažil o rychlé protiútoky, ale prostor domácí branky téměř neohrozil.

V úvodu druhé půle zůstal obraz hry nezměněný. Postupem času nám ale trošku došel dech, a dovolili jsme soupeři převzít iniciativu. Pustili jsme ovšem do jediné šance, kterou z blízka neproměnili. Naopak  z brejku stanovil konečnou výši skore navrátilec R. Rogožan.