Jdi na obsah Jdi na menu
 


23.8. PAČLAVICE - FKD A 7:5 (3:2)

Brtníček M. – Slezák D., Ignačák, Fober, Jelínek P. – Bula (46. Kroutilík), Pytela, Švanda, Lecián – Novotný, Jakeš

Branky:  19., 31., 71. , 78. pen.  Novotný,  59. Jakeš

  Nesnadný zápas čekal Drnovice v Pačlavicích. Od úvodního hvizdu bylo znát na nasazení domácího týmu veliké odhodlání. I přesto působily Drnovice lepším dojmem. Ve čtvrté minutě se do šance dostal, po dlouhém Leciánově autu, Jakeš. Ale poprvé se zavlnila síť za zády Mariana Brtníčka,  když pohotovou střelou k tyči uklidil míč domácí hráč. O dvě minuty později se však situace vyvinula ještě o něco tragičtěji, to když nikdo nedokázal zastavit rychlonohého střelce druhé branky. V 19. minutě našel  před bránou domácích Jakeš Novotného a ten neomylně zavěsil. 2:1. Ve 31. minutě poslal do brejku Dušan Švanda opět Radka Novotného a ten dokázal, že se  podobných situací nezalekne a překonal domácího gólmana podruhé. Třicátá osmá minuta přinesla další smutek v našich řadách, když do úniku vyslal domácího hráče Radek Pytela. 3:2. I přesto

výsledek v poločase držel naše hráče při chuti a optimismu. V 52. minutě nastřelil Jakeš tyč a o tři minuty později se po ojedinělém úniku z vlastní poloviny dostali k penaltě domácí. 4:2.  V 59. minutě to byl Martin Jakeš, který se trefil a znovu jsme byli ve hře.  To by ovšem nesměly padnout další dva góly do naší branky během sedmi minut. 68. min. 6:3. V 71. to byl opět Radek Novotný, který vrátil Drnovicím naději 6:4. Za čtyři minuty však obdržel červenou kartu Ignačák a drnovičtí dohrávali v desíti. I přesto, po penaltě, kterou proměnil Novotný, se vrátily naděje. 78. min 6:5. Bohužel všechny síly vržené do útoku, hra vabank a početní rozdíl hráčů na hřišti, za to přišlo potrestání v podobě sedmé branky v devadesáté minutě.

 Skvělý fotbal, skvělá atmosféra (za kterou díky FKD FANS). Drnovice tak po roce přišly o svoji neporanitelnost, ale za předvedený výkon se rozhodně nemusí stydět.