Jdi na obsah Jdi na menu
 


Račice - FKD B 1:4 ( 1:2 )

Račice - FKD B    1 : 4  ( 1 : 2 )
 
Rozhodčí :  Ivo Novotný
 
Střelci :
 
19.  Michal Jelínek          0 : 1
29.  Petr Matula              0 : 2
35.  David Gryc              1 : 2
66.  Michal Jelínek         1 : 3
77.  Michal Jelínek         1 : 4  ( p )
 
Sestava :
 
Brtníček D. - Jiříček, Jelínek O., Polišenský, Hynšt - Kudlička ( 46. Raška ), Matula, Kroutilík, Jelínek M. ( 78. Olejníček )  - Böhm, Otevřel ( 46. Hudec ).
 
 
   V neděli 3. října jsme odehráli důležitý zápas na hřišti tradičního soupeře z Račic. V předcházejících zápasech račičtí fotbalisté dokázali potrápit Brankovice B na jejich hřišti, doma porazili Švábenice a remizovali v Opatovicích, takže jsme se připravovali na těžký zápas. Od začátku utkání jsme měli mírnou územní převahu, která ale nevedla ke gólovému vyjádření. Soupeř se dostával do rychlých protiútoků i po našich chybách v obranné fázi. Uklidnění přinesl centr Michala Jelínka, který skončil v šibenici soupeřovy branky. Deset minut na to přidal gól po střele levou nohou z hranice pokutového území Petr Matula. Račičtí snížili po rychlém brejku na 1 : 2 a šlo se do kabin. Začátek druhé půle přinesl tlak domácího týmu,ze kterého vyplynulo několik nebezpečných rohových kopů. Nás kromě výkonu soupeře hodně trápilo i sluníčko, které nepříjemně svítilo do očí. Po jednom z rohových kopů předvedl bravůrní zákrok náš gólman Dan Brtníček a zabránil tak domácím ve srovnání skóre. Po 15 minutách hry jsme provedli malý přesun v sestavě. Michal Jelínek se posunul do útoku, Laďa Hynšt na pravou zálohu a Honza Hudec šel hrát osobku na Gryce - nebezpečného útočníka domácích. Laďa Hynšt na pravé záloze oživil výrazně naši hru dopředu. Michal Jelínek zvýšil náš důraz ve hře proti soupeřovým obráncům. To přineslo uklidňující gól Michala Jelínka na 1 : 3 a také pokutový kop. Ten si vybojoval Michal Jelínek. Také ho proměnil a dovršil tím hattrick v tomto utkání. Takže blahopřejeme. Za stavu 1 : 4 jsme utkání v klidu dohráli. Michal Jelínek ke konci utkání střídal, aby si vychutnal zasloužený potlesk našich fandů, kterých přijelo do Račic hodně a bylo je pořádně slyšet. 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dan - račice

povedené nedělní odpoledne. domácí měli možná více vyložených šancí, ale góly jsme stříleli my. je vidět, že po nepříliš povedeném úvodu soutěže se kádr ustálil a sehrál. uvidíme jak se popereme se silnými soupeři v posledních podzimních kolech