Jdi na obsah Jdi na menu
 


FKD - Radslavice 4:1 ( 1:1 )

    

Sestava: Brtníček M. - Slezák D.(85. Jelínek M.), Kedzior, Slezák M., Lecián -Kroutilík, Švanda, Pytela (85. Sýkora),  Žalud (60. Zbořil V.)- Novotný , Zbořil Z.

                                            

   Rozhodčí: Brtníček - Boda, Smutník                                                      

 

 

Branky: 3 Novotný, Sýkora

 

 

 

 

 Souboj s jedním z favoritů soutěže nezačal pro Drnovice nejlépe. Poté, co hostující brankář vytáhnul míč z brankové čáry, skórovaly Radslavice po rohovém kopu. Naši hráči jsou  natolik zkušení, že se nenechali rozhodit a trpělivě dobývali branku soupeře. Do poločasu se podařilo vyrovnat. Znovu se ukázala efektivnost Leciánových autů, po jednom z nich skóroval  Radek Novotný. Hned v úvodu druhé půle se trefil opět Novotný a stejný hráč zvyšoval i na 3:1. V 90. minutě se zavlnila síť za zády brankáře Radslavic počtvrté, to když po samostatném úniku zamířil k tyči střídající Petr Sýkora. Radek Novotný třemi góly oslavil své narozeniny a poslal fanouškům nejlepší pozvání na neděli do Opatovic, kde bude jejich podpory třeba.

                          

hodnocení trenéra:
Utkání s dobrým soupeřem jsme zvládli bez větších potíží a nebýt našeho tradičního pomalejšího rozjezdu s inkasovaným gólem a neproměňováním vypracovaných šancí, mohl jsem si utkání v klidu užít. Na druhou stranu bylo utkání zajímavější pro diváka a muselo se líbit.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář