Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chválkovice na Hané - FKD 4:3 ( 2:1 )

17.8. Chválkovice na Hané - FKD   4:3 ( 2:1 )

17.08.2008

Branky: Žalud, Novotný, Slezák M.

                                              
Sestava: Brtníček M. - Kroutilík, Kedzior, Slezák D., ( 75. Slezák M. )Farkaš - Böhm , Švanda, Pytela, Žalud - Novotný , Zbořil Z.

                                                                                                                                   

Protože jsem zápas neviděl, dovolím si použít komentář od Tonicka: 

Hoši dnes to byla bída... Drnovice za týmem z Chválkovic u Vyškova (dále jen Chválkovice) museli dojíždět až do Vrchoslavic, kde svedli až nečekaně dramatický boj s tragickým koncem. Po nešťastně obdržených dvou gólech během úvodních 10 minut (2:0), kdy nám v obou případech utekli hráči, se nám jakš takš podařilo snížit nepříznivý výsledek (Novotný - 2:1) ještě před odchodem do kabin. Po přestávce se nám podařilo krásným, ale šťastným gólem srovnat s Chválkovicemi skóre (Žalud - 2:2), o pár minut později se jim ovšem opět vedení vrátilo (3:2) a zápas se začal vyostřovat.. Hlavně ze strany domácích. Na trávníku začala padat sprostá slova, začalo přibývat faulů, domácí hráči se pochopitelně snažili natahovat čas ať už filmováním, nebo neustálými diskuzemi se sudím, který byl jedním z dalších nepříznivých aspektů. Řízení zápasu absolutně nezvládal a dokonce nám jeden z domácích hráčů řekl: Ten rozhodčí neví co píská a vůbec tomu nerozumí... Tyhle faktory našemu mužstvu zrovna neprospívali a vyústilo to čtrvtým gólem domácího celku (4:2), na který se nám 3 minuty před koncem podařilo odpovědět (Slezák M. - 4:3). Ovšem na víc se náš tým bohužel nezmohl. A tak se FKD, v oslabené sestavě (Jelínek, Lecián, Matula, Zbořil V.), po několika svých hrubkách připravilo o body a Chválkovicím podlehlo 4:3.

Hodnocení zápasu ústy domácího trenéra Milana Černého: Vaši hráči (Drnovice) měli daleko víc šancí a celkově nás přehrávali, ale co je to platné, když náš tým (Chválkovice) dá ze čtyř příležitostí čtyři góly?.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

fanda - černá neděle FKD

a rychle z hrušky na zem...