Jdi na obsah Jdi na menu
 


LETONICE - FKD A 1:2 ( 0:1 )

Sestava: Brtníček D. - Kroutilík, Kedzior, Zbořil V., Matula (70.Jelínek O.) - Jelínek M., Pytela (46.Hrubša), Švanda, Žalud - Zbořil Z. (60.Sýkora), Slezák D.

branky: Slezák D., Kedzior

                        

V dalším přátelském utkání jsme změřili síly s účastníkem OP Letonicemi. Mělo se hrát na trávě v Letonicích, ale počasí nám nepřeje, a tak jsme museli opět hrát na UT v Morkovicích.

Úvod utkání nám vyšel, a ve třetí minutě jsme šli do vedení zásluhou Davida Slezáka, který využil zmatek v soupeřově pokutovém území. Zápas byl vyrovnaný, hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale do více šancí jsme se dostávali my. Tu největší zahodil Z.Zbořil, když netrefil odkrytou branku soupeře. Naopak Letonice nedokázaly své akce dovést do koncovky a ohrozit přímo naši branku.

Druhý poločas byl opět vyrovnaný, šanci zvýšit vedení měl M. Jelínek, ale opět jsme netrefili prázdnou branku, a tak Letonice v 65. minutě po brejku se štěstím vyrovnali. Rozhodující moment přišel v 88. minutě, kdy po rohovém kopu P. Žaluda, hlavou poslal míč do sítě Kedzior.

Do sbírky si tak můžeme přidat další skalp účastníka vyšší soutěže.

                                               

Zdá se, že na jarní část sezony se můžou drnovičtí fanoušci dívat s optimismem a těšit se na dobré výkony svého týmu.

Příští víkend se nehraje, generákou na jaro bude utkání v Kroužku. Čas bude upřesněn.