Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pustiměř B - FKD

1.5.       PUSTIMĚŘ B - FKD     

                     2 : 4   ( 2 : 0 )

                                             

                                         

Brtníček-Farkaš, Kedzior (68. Slezák M.), Lecián, Jiříček (46. Jelínek O.) – Jelínek M., Švanda, Pytela, Bohm (55. Račanský) – Rogožan, Zbořil

                                               

Branky: Zbořil Z. 2, Jelínek O., Slezák M.

                               

ČK: 60. Švanda

                                             

 Tentokrát to vypadalo, že Drnovice přijdou podruhé v této sezóně o body, ale kvalita tohoto mužstva se ukázala v plné síle. V páté minutě dal krásný centr Olda Bohm, na který perfektně vyskočil kapitán Radek Pytela. Brankář byl překonán, ale z brankové čáry vykopával domácí obránce. Od tohoto momentu rozjel Pustiměř kolotoč příležitostí. Motivačně vybuzený tým dělal našemu mužstvu problémy. V 16. minutě se domácí ujali vedení a zdálo se, že hra kterou organizoval člen výboru FKD Pavel Holub, bude slavit úspěch. Když tři minuty před poločasovou přestávkou „projel“ Holub celým hřištěm, aby přihrál drnovákovi Kavečkovi, který zvýšil vedení domácích na 2:0, zdálo se být utkání ztracené. Do kabin se odcházelo nečekaně sklesle.

                                      

 Po  poločasové přestávce vystřídal Miru Jiříčka sám trenér Olda Jelínek. Mira Lecián se posunul na svoje tradiční místo levého obránce a jeho výlety začaly posilovat útok. V 50. minutě přiťuknul Švanda Zbořilovi a ten se v šestnáctce dokázal prosadit a z minimálního úhlu překonal brankáře Pustiměře. V minutě šedesáté zkomplikoval situaci Dušan Švanda, když se po druhé žluté musel poroučet ze hřiště. Jenže jakoby paradoxně, začaly mít Drnovice více za hry a dostávaly se do šancí.  V 75. minutě zahrával Lecián roh, hlavou nasměroval míč na bránu Pytela a Olda Jelínek neměl problém vyrovnat na 2:2. Domácí možná byli spokojeni i s tímto výsledkem, ale po naší standardní situaci, kterou rozehrál Lecián se krásně trefil Zbořil.  Dílo zkázy pro domácí dokončil v 88. minutě Michal Slezák, který naprosto zklidnil situaci svým gólem na 4:2. Dlužno podotknou, že Pustiměř měl tým posílený hráči z áčka. Poděkování si zaslouží naše mužstvo, které tentokrát nebralo tři body zadarmo.

                                              

O. Jelínek ( trenér ) :  "Soupeř nás první poločas zaskočil aktivní hrou a využíval každé příležitosti k rychlým protiútokům. Pustiměři dobře organizoval defenzívu Holub, který sbíral míče ve vzduchu i na zemi a ještě stačil ohrožovat naši branku. Druhý poločas se projevila naše zkušenost a srdíčko. Koho by nepotěšilo otočit výsledek z 0:2 na 4:2 a tak poděkovat našim věrným příznivcům."

                                               

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář