Jdi na obsah Jdi na menu
 


FKD - Lysovice B

FKD - Lysovice B 

            

7 : 2 ( 5:0 )

                          

Ve třetím jarním utkání jsme přivítali Lysovice "B".  Do zápasu jsme šli s odhodláním neopakovat podzimní trápení, kdy jsme zahazovali šance a vyhráli pouze dva jedna.

Po oboustraně opatrném začátku jsme otevřeli účet zápasu v osmé minutě, když HLAVOU rozvlnil síť Z.Zbořil po centru Račanského.

O dvě minuty později "namazal" hostující Vrána Z. Zbořilovi, a ten s přehledem skóroval podruhé. Ve 20. minutě Z.Zbořil ( nahrávka Pytela ) završil hattrick a osudu utkání bylo  rozhodnuto.

Hosté se snažili, ale domácí branku prakticky neohrozili. Naopak my jsme zásluhou Pytely ve 27. min po Švandově nahrávce zvýšili skóre na 4:0 a ve 29. min upravil stav na poločasových 5:0 Böhm po akci Pytely.

  Zřejmě v důsledku nadměrné konzumace cukroví o přestávce, nebyla ve druhém poločasu naše hra tak pohledná jako v tom prvním. Naše přihrávky už nebyly tak přesné a rovněž koncovka se nám nedařila.

Nicméně kanonýr dne, Z.Zbořil, zvýšil v 60.min na 6:0. V minutě 70. jsme nabídli šanci ke zkorigování výsledku hostům a F. Rogožan po samostatné akci skóroval.  Na 7:1 upravil v 79.min po akci Leciána  M. Slezák  a konečnou podobu skóre stanovil hostující Sýkora minutu před závěrečným hvizdem.

                                          

Utkání rozhodoval p. Šišma a přihlíželo asi 250 diváků.

                                                                         

      

O. Jelínek ( trenér ): Vstup do zápasu se nám gólově povedl a zápas jsme rozhodli už v prvním poločasu. Druhá polovina zápasu nebyla z naší strany tak pohledná, protože jsme přešli od jednoduchosti ke složitému řešení herních situací.

                                                   

FKD:    Brtníček - Matula ( 61.Farkaš), Kedzior, Slezák D., Lecián -


Račanský ( 75. Slezák M.), Pytela, Švanda, Böhm ( 71.Jelínek M.) -

 Zbořil Z., Rogožan

 Lysovice : Polášek - Vrána, Hynšt, Suchomel, Velčovský (46.Gryc)-

 Polišenský, Sýkora, Hudec ( 60.Bastl ), Raclavský -

Rogožan F., Vymazal

                                                                   

        Ostatní výsledky, tabulka