Jdi na obsah Jdi na menu
 


Otnice - FKD 2:1

Otnice : FKD      2 : 1    (1:0)
Branku dal Adler
Sestava : Hrušák – Petřek,Ignačák,Němec,Vaškeba-Raška,Adler,Kabele,Kučera – Strnad,Lukeštík – Weber,Šmerda,Vondřich

   Na umělý povrch do Otnic jsme jeli s vidinou získat první body ze hřiště soupeře. Moc k tomu nechybělo a vidina se přetavila ve skutečnost. Ovšem shoda nebývalé smůly nás o body připravila.
    V úvodu zápasu jasně dominovali domácí. Přehrávali nás ve všech směrech a velice lehce se dostávali do brankových příležitostí. Zvláště nebezpečné byly jejich rohy, na které jsme nestačili vůbec reagovat. Ovšem než se naplno rozjela ofenzívní síla domácího týmu, my jsme přišli o dva hráče. V 9 minutě se zranil Vaškeba  a ve 12 minutě Kučera. Tím byla kompaktnost narušena.  První branka padla v 17 minutě, kdy se za obranou objevil osamocený Čapek a prostřelil Hrušáka.  Domácí i poté měli tři jasné šance, ale nedokázali je proměnit. My poprvé ohrozili branku domácích ve 28 minutě střelou Kabeleho.  Do půle jsme však postupně vyrovnali hru a v závěru poločasu byli dokonce lepší.
    Úvod druhé části se nesl v naší režii. Domácí jsme zatlačili na jejich polovinu a bylo jen otázkou času, kdy padne branka. Tu vstřelil v 58 minutě překrásně Tomáš Adler, který se uvolnil na rohu velkého vápna a napálil míč, za pomocí tyče,do protilehlé šibenice.  I nadále jsme bušili do domácí obrany, ale bez efektu. V době, kdy se náš tlak stupňoval, se zranil Ignačák  a smůla byla dokonána.  Po jeho zranění se v šanci ocitl domácí Kašpařík, ale bez efektu. V 78 minutě se sám na malém objevil Strnad, ale hlavou míč do branky neusměrnil. Poté přišel trest. Nedorozumění v obraně a Kašpařík běží sám na Hrušáka, dělá mu kličku a posílá domácí do vedení. My nesložili zbraně, ale domácího brankáře ohrožovali především střelami z dálky. Jedna z nich mu vypadla, ale Strnad jí neusměrnil do branky. 
    V zápase jsme si vybrali kopec smůly. Tři zranění by zlomila vaz i zkušenějším. Mužstvo však bojovalo a bylo vidět, že chce bodovat. Nevyšlo to. Snad příště.