Jdi na obsah Jdi na menu
 


LETONICE - FKD A 3:1

Letonice : FKD  3 : 1   (2:1)

Branku dal Handl

Střely na branku :  9 : 10, rohy : 6:10

 

Sestava : Hrušák – Vaškeba,Jelínek,Gottvald,Vlček – Raška,Vondřich,Adler,Handl – Šmerda,Lukeštík –Pospíšil,Forró,Strnad

 

 Velice těžký zápas nás čekal v nedělní dopoledne v Letonicích. Domácí celek má ve svém kádru řadu hráčů se zkušenostmi z vyšších soutěží a doma body téměř neztrácí.

    Úvod střetnutí patřil domácím, kteří více jak sérii rohových kopů nezískali. Ti hráli rychle a důrazně a nám chvíli trvalo, než jsme se jejich stylu vyrovnali. První velká šance byla na naší straně. V 18 minutě se skvěle zbavil Šmerda svého strážce a jeho střelu k tyči vytěsnil domácí brankář Rotrekl. Ve 20 minutě opět střílí z vápna Šmerda a opět domácí brankář O chvíli později se na druhé straně položil do střely domácí Skoupý a jen o vlásek minul naší branku. Ve 25 minutě poslal centr do vápna Raška, který našel Handla a ten se z první trefil k protilehlé tyči a poslal nás do vedení. Hned z protiútoku se sám před Hrušákem objevil domácí Lazor, ale strážce naší svatyně jeho střelu vyrazil. Skóre se měnilo v 34 minutě, kdy roh domácích skončil u naší zadní tyče a k překvapení všech v bráně.  Domácí ožili a zatlačili nás na naší polovinu a do poločasu skóre otočili.  V 38 minutě trefil míč z první Svoboda a ten skončil pod víkem.

      Hned v úvodu druhé půle se před Rotreklem objevil Šmerda, ale domácího brankáře nepřekonal. Pak se iniciativy chopili domácí. V 50 minutě osamocený Lazor poslal míč do rukou Hrušáka. My odpověděli individuální akcí Adlera, ale Rotrekl byl na místě.  V rozmezí mezi 56 a 62 minutou se třikráte řítili na Hrušáka domácí hráči, ale dvakrát Svoboda a jednou Krejčíř neuspěli. Po tomto jsme hru vyrovnali a dostávali se do šancí. V 69 minutě zatočil Adler míč z rohu do protější šibenice a Rotrekl se  musel hodně natáhnout a poslal míč na roh. Dvakrát jsme se ocitli v přečíslení, ale dvakráte jsme to vyřešili špatnou nahrávkou. V 83 minutě vnikl do vápna Adler, ale domácí hráč mu špičkou nohy ukopl míč na roh. V 84 minutě střela Handl letí k tyči a skvělý zásah domácího brankáře.  V 85 minutě přichází rychlý brejk domácích a domácí Svoboda zvyšuje na 3:1. V 90 minutě zatočil Lukeštík míč z trestného kopu přes zeď a leopardí skok domácího brankáře zabraňuje brance.

    K vidění byl nadstandardní zápas, jemuž by více slušela remíza. Šancí na obou stranách bylo hodně, ale v proměňování byli úspěšnější domácí.