Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hoštice - FKD dorost

 Hoštice/Ivanovice  - FKD  3 : 1 (1:1)

 

Sestava: Novák – Ondráš,Kostelka,Ševčík,Suchán  Chytil,Machálek,Pospíšil,Nohel  -   Bastl,Handl

Branky: inkas. 43´pen.,56´,68´  -  40´ Handl

Střídali: 46´ Dvořák(Nohel),67´ Kocourek(Pospíšil),

               82´ Vláčilík(Ševčík)

   První jarní mistrovské utkání jsme odehráli v nedalekých Hošticích. V posledním podzimním utkání jsme vyhráli 2:1.

   Již ve 3´jsme mohli jít do vedení.Chytil odcentroval,Handl sklepl míč na Bastla,ale ten přestřelil.

Z následného protiútoku se dostali do šance domácí,golman Novák vyrazil na roh.Ve 20´se dostal do zakončení Nohel,ale jeho střela byla slabá.Ve 36´po naší standardní situaci vyhlavičkoval míč z prázdné brány obránce domácích.Ve 40´ jsme se ujali vedení.Handl krásnou střelou trefil šibenici -0:1.Závěr poločasu jsme absolutně nezvládli.Ševčík úplně zbytečně fauloval na hranici velkého vápna a domácí z penalty srovnali-1:1.

  Ve 2.půli skórovali pouze domácí.Nejprve v 56´ střelou pod břevno šli do vedení-2:1.Potom v 68´ utekl naší obraně útočník domácích a zvýšil – 3:1.Další příležitosti Hoštic zůstali nevyužity.

Jesliže v 1.poločase jsme měli několik šancí ke skórování,tak ve druhém skoro žádnou.V 73´Kostelkovu střelu hlavou chytil golman domácích.V konci utkání jsme zahrávali několik standardních situací,ale zůstaly nevyužity.

Trenér: neproměněné šance a darovaná penalta v 1.poločase, odevzdaný výkon bez nasazení a bojovnosti se spoustou chyb ve II.půli, byly hlavním důvodem proč jsme v Hošticích nebodovali.