Jdi na obsah Jdi na menu
 


FKD dorost - Letovice

 FKD  -   Letovice    1 : 1  (1:0)

 

Sestava: Novák – Suchán,Kostelka,Vlček,Ondráš-

                            - Nohel,Machálek,Handl,Ševčík-

                            -  Bastl,Dvořák

Branky:  42´ Handl – inkas. 65´ Kostelka (vlastní)

Střídali: 46´ Adler (Nohel),82´Vláčilík(Ševčík)

   Ani ve druhém domácím utkání se nám nepodařilo zvítězit.Soupeřem nám byli Letovice,třetí tým tabulky.

  Již v úvodních minutách bylo vidět,že to nebude jednoduchý zápas.A to hosté nastoupili pouze s deseti hráči.V 17´zahrávali Letovice sérii tří  rohů,poslední skončil v náručí golmana Nováka.

V 19´první naši střelu mezi tyče chytil nadvakrát hostující brankář.Ve 20´po  standardce zakončoval Kostelka.O minutu později se dostal do šance Machálek,ale místo střely zvolil kličku,po které se soupeř dostal do brejku.Ve 22´jsme mohli jít do vedení.Dvořák prošel obranou Letovic,ale zakončil střelou vedle tyče.Ve 28´a 30´zlikvidoval velké šance hostů golman Novák.

Ve 41´ se měnilo skóre.

Z levé strany odcentroval Bastl na zadní tyč, Nohel přiklepl Handlovi a jeho střela skončila v síti – 1:0.

   I ve 2.půli jsme pokračovali v nepřesvědčivém výkonu.V 60´po rohu Handla střílel Adler nad branku.V 64´ naprosto zbytečná ztráta míče na naší pravé straně.Centr do pokutového území,Novák neudržel míč a po nedorozumění s Kostelkou jsme si dali vlastní gól – 1:1.

V 65´jsme byli blízko vedení,ale míč skončil na břevně Letovic.V konci utkání si ješte oba týmy vytvořili šance,ale výsledek se již nezměnil.

  Trenér: po celé utkání jsme nedokázali využít početní převahy.Letovice i v deseti byli víc než vyrovnanýn soupeřem a za předvedenou hru si bod zasloužili.Opět se projevily nedostatky  v herních dovednostech,kazíme jednoduché přihrávky,jsme málo důrazní v soubojích, neudržíme míč v kombinaci,chybí větší pohyb,nasazení,bojovnost.Z dosavadních výkonů jsem dost zklamaný.