Jdi na obsah Jdi na menu
 


FKD dorost - Bohunice/Bystrc

FKD dorost – Bohunice/Bystrc 6 : 2 (4:1)

 

Branky: 5´Černý ,18´,47´,70´Adler,26´,33´Handl – inkas.28´,46´

 

Sestava: Novák- Chytil,Kostelka,Machálek,Suchán- Pospíšil,Ševčík

                               -Černý,Adler,Vykoukal-Handl

Střídali: 46´Nohel(Suchán),66´Dvořák(Vykoukal),71´Bastl(Handl)

 

       Již v 5´ dostal Černý krásný míč za obranu,který proměnil ve vedoucí branku-1:0.V 7´Adlerovu šanci vyrazil golman hostů na roh.V 18´si Adler narazil míč s Handlem a střelou na zadní tyč navýšil skóre-2:0.

Ve 26´ Ševčík vybojoval míč,poslal přihrávku Handlovi a opět se měnilo skóre-3:0.Ve 28´střela hostů vypadla golmanovi Novákovi z rukou a pohotový útočník ji dorazil do sítě-3:1.Vyloženou šanci ve 32´zahodil Handl.Ovšem o minutu později stejný hráč využil chyby v rozehrávce Bohunic- 4:1.

      Hned po zahájení 2.půle padli dvě branky.Nejprve po naší chybě ve středu hřiště snižují hosté na rozdíl dvou branek - 4:2

O minutu později Adler po přihrávce Černého navyšuje stav utkání-5:2.Další naše šance zůstaly nevyužity.

Nejprve Adlerovu vyrazil golman na roh.Poté Pospíšilova střela končí těsně vedle tyče.V 65´ se dostali do zakončení hosté a nastřelili tyč.V 70´ spolupráce Handla a zakončujícího Adlera-6:2.V poslední šanci v utkání Bastl obešel golmana, ale jeho střela z úhlu končí jen na boční síti.

 

Trenér: jasným cílem utkání byl zisk tří bodů,protože soupeř měl v tabulce stejný počet bodů. Kluci utkání zvládli.Dostali jsme se do rychlého vedení 3:0 a několik dalších šancí zůstalo ještě nevyužito.Hosté předváděli sympatický kombinační fotbal.