Jdi na obsah Jdi na menu
 


FKD A - KOBEŘICE 2:2

FKD : Kobeřice     2 : 2    (1:2)
Branky : Adler,Gottvald
Střely na branku : 4:6,Rohy : 5:7
Žluté karty : Jelínek,Vondřich,Vaškeba
Sestava :  Hrušák – Vaškeba,Jelínek,Gottvald,Šmerda – Raška,Adler,Vondřich,Weber-Lukeštík,Bobál – Handl,Slezák
    Vedoucí celek tabulky měl prověřit naší skutečnou formu, která nás potkala v předchozích dvou zápasech. Také jsme chtěli zlomit dlouhodobou špatnou bilanci s tímto soupeřem.
     Od úvodu jsme hráli hodně aktivně a hned ve 3 minutě mohli jít do vedení, když Bobál prchl po pravé straně a před brankou našel ukrytého Lukeštíka mezi dvěma beky soupeře, ale ten zakončil jen slabě do rukou brankáře Hloužka. Obě mužstva se snažila hrát útočně a to se přítomným divákům muselo líbit. Ve 14 minutě předvedl neskutečnou parádu Adler, který na velkém převzal míč od Webera a vymetl šibenici Hloužkovi branky. Jenomže naše vedení dlouho netrvalo. V 16 minutě zasprintoval hostující Filip Svoboda, kterého stíhal Vaškeba, ale i přesto hostující hráč nebezpečně vystřelil a Hrušák vyrazil na roh. Z následného rohu jsme viděli závar před naší brankou,  v němž se nejlépe orientoval Kadlec a nekompromisně zavěsil pod břevno. Ve 30 minutě běžel sám na Hrušáka Svoboda, ale místo koncovky si zamotal míč pod nohy. Utkání bylo i nadále hodně útočné, ale branka padla až v závěrečných minutách, kdy Lukeštík ztratil míč, který hosté poslali ihned do vápna na Floriána a ten se trefil stejně jako Kadlec, pod břevno. Hosté si tak do kabin vzali vedení.
     Branka do kabin nás však nedeprimovala a v úvodu druhé části jsme hosty přitlačili na jejich polovinu. V 51 minutě se po rohu nejlépe orientoval Gottvald, který dostal míč z klubka hráčů do sítě a srovnal. Poté vidíme snahu obou mužstev o získání vedení.  To jsme mohli získat po propadeném míči na zadní tyč v 73 minutě, ale náš osamocený hráč míč netrefil. V 73 a 80 minutě měli šance hosté. Nejprve po pěkné kombinaci vystřelil Piňos, ale Hrušák byl na místě. Poté zcela osamocený hráč na malém vápně hlavou trefil prostor, kde stál Hrušák. Tak nakonec utkání skončilo remízou.