Jdi na obsah Jdi na menu
 


FKD - HODĚJICE 11:0

FKD : Hodějice       11 : 0   (4:0)

Branky : 4x Lukeštík, 2x Strnad,2xRaška,Slavíček,Adler,Kučera

Sestava : Hrušák-Vaškeba,Gottvald,Slavíček,Petřek-Strnad,Ignačák,Němec,Raška-Kabele,Lukeštík-Adler,Handl,Forró,Kučera

    Utkání s Hodějicemi se nám vydařilo ve všech směrech, i když před zápasem měl trenér Pataki těžkou hlavu se složením obrany. Nakonec musel sáhnout do béčka a povolat veterána Slavíčka. Tento tah vyšel dokonale.

     Od úvodní minuty jsme byli aktivnější, snažili jsme se tlačit do zakončení, ale to bylo nepřesné. V úvodní desetiminutovce měl největší šanci Petřek, který se zboku řítil na brankáře, ale jeho střelu  brankář hostů lapil.  V 19 minutě jsme zúročili naší převahu, když Raška zatáhl míč po pravé lajně a naservíroval překrásnou nahrávku na malé vápno, kde osamocený Strnad nezaváhal, 1:0.O tři minuty později posadil roh na hlavu Slavíčka Lukeštík a my jásali podruhé, 2:0. Náskok nás uklidnil, ale všichni jsme věděli, že potřebujeme ještě jednu pojistku, abychom zlomili odpor soupeře. Ta mohla přijít v 35 minutě, kdy se sám před brankáře hostů ocitl Lukeštík, ale jeho slabá střela skončila v rukavicích strážce hostující svatyně. Ve 41 minutě uvolnil Petřek, Lukeštíka, který trefil tyč, ale následná dorážka Rašky již byla úspěšná, 3:0. Ve 45 minutě se řítil sám na brankáře Adler, ale místo střely nahrál zcela volnému Raškovi a ten uklidil míč do prázdné branky, 4:0.

     V úvodu druhé části jsme pokračovali ve sbírání brankových korálků. Ve 49 minutě uvolnil Adler Lukeštíka, který se kličkou zbavil obránce a překonal brankáře Hodějic popáté, 5:0. Pak to šlo ráz, naráz. V 58 minutě centruje Petřek, brankář míč neudrží a Lukeštík zvyšuje na 6:0. V 62 minutě zatáhl míč zleva Lukeštík, nahrávkou našel před brankou Adlera a je to 7:0. V 66 minutě Lukeštík našel před brankou Kučeru a jeto 8:0. V 74 minutě přišla nevídaná situace. Petřek centruje do vápna a Lukeštík se hlavou trefuje pod břevno. Je to jeho první branka hlavou a asi ho bolela, neboť se za ní držel. Na 10:0 zvýšil v 83 minutě Lukeštík po nahrávce Strnada a skóre uzavírá v 85 minutě Strnad.

    Hodějice v druhé části působily hodně odevzdaně, čehož jsme dokonale využili a napravili tak dva debakly ze hřišť soupeřů. O tom, že umíme hrát i venku se můžeme přesvědčit v neděli, kdy od 16:00 hod. hrajeme v Pustiměři.